Ejendomsselskaber

Vi har uddybet det vi tilbyder, så du nemt kan finde det du søger

1

Serviceaftaler

Besparelser? Få tilknyttet en fast VVS montør fra Primo VVS til jeres ejendom og spar penge på vedligeholdelsen. Jeres ejendoms VVS-installationer burde tilses minimum 2 gange om året for at vedligeholde driften, korrigere eventuelle fejl og utætheder. Vi tilbyder fordelagtige serviceaftaler på netop dette.

2

Grøn omstilling

Har jeres ejendomsselskab taget hul på den grønne omstilling? Den grønne omstilling er vores kernesag i virksomheden. At omstille til en grønnere energi vil være med til at reducere jeres påvirkning af miljøet, og det vi være med til at reducere jeres varmeregning.
3

Varmecentraler

Hvornår har I sidst fået tjekket jeres varmecentral? Den største indvirkning på økonomien er i varmecentralen. Med drift/energioptimering kan vi sikre at jeres anlæg fungerer optimalt med minimalt energiforbrug. Dette kan vedligeholdes med en serviceaftale.
4

Energioptimering

Der kan spares op til 70% på det årlige energiforbrug, og det hjælper vi jer gerne med at opnå. Vi gennemgår alle komponenter i jeres anlæg, samt inspicerer selve opbygningen af jeres anlæg og ud fra dette skriver vi en rapport med vores anbefalinger til at optimere energiforbruget.
5

Rådgivning

Står I overfor nye projekter, energioptimering eller fremtidssikring med en grøn omstilling? Primo VVS tilbyder rådgivning og support for ejendomsselskaber, såvel som private, der kunne have ønske for rådgivning indenfor VVS-installationer, store som små.
6

Driftsoptimering

Vi gennemgår samtlige af jeres tekniske installationer og sikrer at varmeanlægget er indstillet efter jeres behov. Der kan ofte være store penge at spare her.
7

VVS-tjek

Skal jeres beboere fraflytte eller kunne de godt tænke sig en generel gennemgang af deres VVS-installationer i husstandene? Så står Primo VVS klar til at udfærdige et VVS-tjek, der gennemgår alle de væsentlige VVS-installationer.
8

Fjernvarme

Renovering – eller installering af fjernvarme? Vi er med jer hele vejen fra renovering til projektering og dimensionering af jeres nye anlæg. Gennem dialog finder vi den bedste løsning for jer. Vi udfører også generel service på fjernvarme, eller der kan laves faste serviceaftaler, så jeres nye eller gamle anlæg altid performer bedst muligt.
9

Radiatorer

Nye radiatorer? Radiatorer er den mest typiske varmekilde. Billig at montere og effektiv. Skal I have udskiftet eller monteret nye står vi klar til at udfører opgaven.
10

Køkkener

Skal ejendommen have renoveret eller monteret nye køkkener? Så står vi hos Primo VVS klar til at stå for alt vedrørende vand, varme og afløb.
11

Badeværelser

Skal I renovere grundet fraflytning eller en general modernisering af ejendommen? Vi står klar til at assistere jer i hvad der er muligt, samt udførelsen af arbejdet.
12

Totalentrepriser

Primo VVS varetager gerne hele jeres entreprise og står for rådgivningen, og projekthåndtering. Det kan være uoverskueligt og dyrt selv at varetage hele processen for en hel ejendom.
13

Forsikring

Primo VVS varetager og assisterer jer i forsikringssager. Vi besigtiger skadens omfang og vurderer, om der er tale om en forsikringsskade i tæt dialog med jeres forsikringsselskab.

Fandt du ikke det du søgte, så tøv ikke med at kontakte os på +45 31 68 31 69

Udvalg af vores referencer

logo1
logo1
logo1
logo1

Indhent tilbud
    VORES CSR PROFIL