Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jannick Pedersen
Autoriseret VVS-installatør

Renovering af badeværelse og nybyg

Igangsæt badrenovering med et gratis Badtjek
Er du i overvejelserne om at få renoveret eller tilføje et nyt badeværelse, men ved du ikke, hvor du skal starte? Når du booker et Gratis Badtjek hos Primo VVS, får du rådgivning og inspiration til at træffe de rigtige valg, som passer til dig eller din familie – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel. Start med et uforpligtende Badtjek allerede i dag, og få syn for sagen i forhold til de nyeste produkter på markedet og massere af nye fede features til dit badeværelse.

Kunde og Bedre Bad installatør

asset 4

Hele processen i byggeprojektet om dit badeværelse

Hos Primo VVS tilbyder vi totalentreprise af dit badeværelse, så du slipper for selv at skal stå for hele byggeprocessen. Vi har et stort samarbejde med højt kvalificerede lokale håndværkere, som sammen med dig finder den helt rigtige løsning efter jeres behov og ønsker. Med vores store erfaring og brede sortiment af toiletter, armaturer, badeværelsesmøbler, brusere og håndklæderadiatorer, har vi mulighed for at rådgive dig til den bedste indretning af jeres badeværelse, med høj funktionalitet og moderne design. Med en renovering eller opgradering af jeres gamle badeværelse kan I spare på både energiregningen og varmeregningen, med de nye teknologier og funktioner.

Undgå fejl og dyre løsninger

Uanset om I skal starte fra bunden eller optimere jeres nuværende badeværelse, er det altid en god idé at rådføre sig med en autoriseret VVS’er, med stort fokus på jer som kunder, men også som brugere af badeværelset. For os er det vigtigt, at vi finder frem til lige præcis den løsning, som passer bedst til jer og jeres økonomi. Ofte kan man spare mange penge på at planlægge indretningen efter de oprindelige afløb og vandinstallationers placering. Ved oprettelse af et nyt badeværelse fra grunden er det vigtigt, at man har en klar plan og idé til, hvordan indretningen af dit kommende badeværelse skal se ud, for at undgå fejl og dyre ændringer af installationer. Et andet vigtigt parameter på et badeværelse er ventilation og udluftning. Da dette rum er det fugtigste i din bolig, kan manglende udluftning og ventilation øge risikoen for skimmelsvamp og mug, som stortrives på de fugtige og varme badeværelser.

Luksuriøse tilkøb til dit badeværelse

Vi er altid med på de nyeste trends og moderne funktioner. Med en håndklædevarmer slipper du for våde håndklæder, som afgiver fugt, og oplever den fantastiske følelse af et lunt håndklæde efter et bad. Håndklæderadiatorer er ikke blot praktiske, de er også moderne og giver et elegant look til dit badeværelse. Vores brede sortiment gør det mulig for jer at få lige præcis de produkter, der passer bedst til jer. Oplev bl.a. de nye banebrydende toiletter med berøringsfri skyl og den nye generation af douchetoiletter, som nænsomt rengør og lufttørrer.

Autoriseret VVS’er med stor erfaring

Vælger du Primo VVS, får du en autoriseret VVS-installatør med både stor erfaring og udvidet garantiordning, hvis der skulle ske uventede fejl. Vi tilbyder serviceaftaler med særlige rabataftaler, vagtudkald og andre serviceydelser, så du altid er sikret effektive og professionelle serviceeftersyn af dine energi-, sanitets- og VVS-installationer, og i det lange løb sikre en bedre drift og levetid. Vi hjælper også med en uvildig besigtigelse af dine forsikringssager og agerer bindeled mellem dig og din forsikring. Kontakt os i dag, og få et Badtjek med uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer