Få et kalkfrit hjem med blødgøringsanlæg

Fordelene er mange – og det kan mærkes i hverdagen

Sig farvel til kalkaflejringer i alle hjemmets kroge med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark. Ved at filtrere kalken fra vandet forhindrer anlægget bl.a. kalkdannelser på badeværelset, som har det med at ophobe sig på alt fra fliser, bruseniche og brusehoveder til armaturer og toiletter. Med blødt vand slipper du for timevis af rengøring og brug af miljøskadelig kemi. Samtidig kan du også reducere brug af sæbe og salt i din opvaskemaskine.

Blødgjort vand betyder også, at du kan reducere brugen af skyllemiddel, hvilket holder dit tøj blødt og lækkert. Forskellen kan også tydeligt mærkes på både hud og hår, som vil føles blødere og mindre kruset, når du kommer ud af badet.

En anden stor fordel ved et blødgøringsanlæg er, at du beskytter hjemmets varmesystem og rørinstallationer mod kalkaflejringer. Det bidrager både til forlænget levetid på dine husholdningsapparater og optimal energieffektivitet.

Et blødgøringsanlæg er derfor en fornuftig investering, der ikke blot sparer dig for tid og penge på vedligeholdelse og rengøringsmidler, men også bidrager til større komfort i hverdagen og et mere energieffektivt hjem.

AQUA Danmark – Slim SOFT 100

Blødgøringsanlæg

Perfekt til familie på 5 pers.

 • Kapacitet 1.500 liter
 • Regenererer om natten
 • Inkl. flexslanger
 • Kræver kun 20 cm i bredde
 • Uafhængig af dyre salttabletter

Prisen forudsætter: Stopventil /-hane umiddelbart før anlægsplacering, afløbsinstallation max 2 m fra anlægsplacering og maks.
300 mm over gulv, 300 mm lige vandrør og 230 V stikkontakt

Normal pris Kr. 21.500,-
16.500,-
Kampagnepris inkl. 1 års forbrug af salt.

Kontakt os

Professionel rådgivning
Er du i tvivl om hvilken løsning som passer til dine behov, så tag endelig kontakt til os.

Du er velkommen til at ringe til os eller sende os en mail.

Bestiller du os via kurven her, så kontakter vi dig den først kommende hverdag.

bedre bad bedre energi - Blødgøringsanlæg

Plaget af kalk i dit hjem?

Et blødgøringsanlæg er den ideelle løsning for dig, der bor et sted med hårdt vand og er træt af konstante kalkproblemer. Ønsker du at undgå de irriterende kalkaflejringer på badeværelset og fliserne samt hyppig rensning af elkedlen? Så bør du udforske fordelene ved et blødgøringsanlæg her på vores hjemmeside. Med et blødgøringsanlæg kan du nyde en hverdag uden bekymringer om kalk.”

kvinde hælder vand i et glas

Nu er blødgøringsanlæg også godkendt til koldt drikkevand i privatboligen

Det betyder du kan blive fri for kalk i hele din bolig. Blødgøringsanlægget med DVGW-certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) er pr. september 2016 nu også blevet godkendt til koldt drikkevand i Danmark. Det betyder, at du kan slippe af med kalken i dit drikke- og badevand.

Vil du slippe for kalk? – kontakt os på nedenstående for et uforpligtende tilbud på et blødgøringsanlæg inkl. levering og montering.

bedre bad bedre energi vaskemaskine - Blødgøringsanlæg

Fordele ved et blødgøringsanlæg inkluderer:

 • Kalkfri overflader
 • Reduceret behov for rengøring
 • Mindre forbrug af rengøringsmidler
 • Lavere forbrug af sæbe og vaskepulver
 • Mindre brug af skyllemiddel
 • Forebyggelse af kalkaflejringer i dine VVS-installationer
 • Forlænget levetid for dine VVS-installationer
 • Oplevelse af silkeblødt vand
 • Skånende for natur og miljø

Bestilling af blødgøringsanlæg

Bestil dit blødgøringsanlæg og oplev fordelene ved silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse. Vores blødgøringsanlæg er nemt at installere og betjene. Du kan nemt justere vandets hårdhed og planlægge regenereringstidspunktet efter dine behov. Anlægget kommer også med en indbygget blandings- og bypassventil, så du let kan tilpasse vandets hårdhed. Kontakt os på telefon: 31 68 31 69 for at bestille dit blødgøringsanlæg til din bolig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer