asset 4
Badeværelse

 

Skal I renovere badeværelset grundet fraflytning eller en general modernisering af ejendommen? Vi står klar til at assistere jer i hvad der er muligt, samt udførelsen af arbejdet. Hos primo VVS er vi ejendomsselskabernes samarbejdspartnere, vi sørger for både service og eftersyn på nuværende badeværelses installationer. Samt løser dine store men også små VVS-opgaver, både før under og efter udlejningen af ejendommen. Vi tilbyder dig stor smidighed i vores løsninger, samt planlægning og sikre tilfredshed hos både dig som udlejer og din lejer. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig som ejendomsselskab.

Tjek af dit badeværelse

Hos Primo VVS tilbyder vi gratis badtjek af badeværelset, inden vi går i gang. På denne måde sikre vi at finde den bedste gennemtænkte løsning for jer, som både tager højde for indretningen af rummet, komfort og energiforbrug. Med et gratis badtjek undgår du dyre fejlinstallationer, eller misforståelser af dine ønsker og behov, ved renoveringen eller moderniseringen af ejendommen. Ønsker i at få flere badeværelser i ejendommen renoveret eller moderniseret, sørger vi for at give dig en god samlet løsning til en god pris.

En renovering af badeværelset i dit lejemål, kan sikre dine lejere en billigere energi- og varmeregning, som kan bidrag til bedre komfort og høj funktionalitet. Skulle i ske at være så uheldige at få en skade på badeværelset, hjælper vi med professionel rådgivning igennem skaden og gennem tjekker for eventuelle skjulte, skadet rør, som desværre kan stå og sive i langtid inden det bliver opdaget.

Vælg Primo VVS som din samarbejdspartner

Når du bruger os som din VVS-samarbejdspartner, sikre vi dig en billigere fleksibel løsning, vi rykker hurtigt ud ved akut opståede VVS-problemer, og sikre dig og dine lejere hurtig behandling. Vi tilbyder både installationer af varmekilder, energi- og drift optimeringer, totalentreprise, rådgivning og projekt håndtering. Samt service aftaler på alle VVS-installationer, vi råder altid vores kunder til at få disse tilset minimum 2 gange om året, for at vedligeholde driften for at undgå, eller korrigering af eventuelle fejl.

Kontakt os for at høre nærmere.