asset 7
Gulvvarme installation og service i Hvidovre

Store besparelser at hente

Gulvvarme er efterhånden et must i de fleste hjem, og det er der ikke noget at sige til, for udover varme fødder om morgenen, så vil du opleve, at der faktisk også er mange andre fordele at indhente ved gulvvarme:

  • En jævn opvarmning
  • Spar penge ved mindre varmeforbrug
  • Energibesparende varmeløsning
  • Indretning uden at skulle tage hensyn til radiatorer

Den jævne fordeling af varmen er ikke kun behagelig, men giver også en væsentlig besparelse på varmeregningen. Det skyldes at den jævne varmefordeling, gør at rummet føltes varmere end det reelt er. Et eksempel: et rum opvarmet med gulvvarme til 20 grader føltes som 22 grader. Det er ikke matematik på et højere niveau at udregne, at en reduktion en opvarmning på 2 grader, gør en markant forskel i varmeforbruget. Dette kan til dels lade sig gøre, fordi at ved gulvvarmen kommer varmen fra gulvet og siver op ad. Derfor giver det faktisk slet ingen mening med de gammeldags radiatorer, som var placeret oppe ved loftet.

Er et gulvvarmeanlæg ikke dyrt?

Den generelle opfattelse blandt danskerne, er at gulvvarme er urimeligt dyrt at få installeret. I realiteten er det en fuldstændig forkert opfattelse. Gamle gulvvarmeanlæg var rigtignok dyre at implementere, men med nutidens teknologiske fremskridt er det derimod meget overkommeligt. Det som reelt betyder noget for varmeregningen i dag, er husets isoleringsgrad, og hvor godt huset er bygget. Her tænkes der på om, der er mange sprækker, revner og generelt dårligt isolerede hjørner (Også kaldet kuldebroer). Alle disse faktorer påvirker nemlig varmeregningen meget negativt.

Vi har her hos Bedre Energi Hvidovre stor erfaring med installation af gulvvarmeanlæg. Vi sikrer dig et korrekt installeret anlæg, som giver dig det optimale varme og energiforbrug. Vores vandbaserede gulvvarmeanlæg er billige i drift og mere miljø- og energirigtigt.

Hvis du har brug for hjælp til at overskue om gulvvarme er det rigtig valg for dig og det som passer din bolig bedst, så kontakt os. Vi tilbyder et energitjek, som kan give dig det fulde overblik over din boligs energisituation.

Specialister i Danfoss

Vi er specialister i gulvvarme-systemer fra Danfoss. Vi hjælper med installering, service, fejlfinding og reparation af fx. Danfoss Icon eller Danfoss Ally systemerne.

Med et Danfoss gulvvarmesystem er du sikret en langvarig effekt og en effektiv investering på lang sigt i dit hjem.

Er du i tvivl om hvilket gulvvarmesystem du skal vælge? Så ring til os på tlf. 31 68 31 69

Nemt, effektivt og fjernstyret

Med Danfoss Ally™ kan du få ægte smartvarme til både radiatorer og gulvvarme. Betjenes med app eller via stemmestyring fra Google Home mm. Spar op til 23% på energiforbruget.


Danfoss Icon™ gør det muligt for dig at ændre rumtemperaturen automatisk i løbet af dagen. Funktionen ”Adaptiv læring” tænder for varmen på lige præcis det rette tidspunkt, så den ønskede temperatur nås på det planlagte tidspunkt. For hver grad, temperaturen sænkes, spares der ca. 5 % på energiforbruget.

Opdateret viden

Hos Primo VVS - Bedre Energi i Hvidovre er vi altid opdaterede omkring de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for energi og opvarmningsformer. Uanset opvarmningstype kan du være sikker på, at vi er opdaterede på området så vi kan give dig den bedste rådgivning. Vi er uddannet Certificerede Energivejledere, hvor vi har dygtiggjort os og fået en indsigt i de nyeste teknologier og den dybeste specialviden inden for bl.a. energiområdet.

Kontakt os for at høre nærmere.