asset 9
Radiatorer

Radiatorer er den mest anvendte varmekilde man finder i mange hjem. Det er et billigere alternativ end gulvvarme.

Installering af radiatorer, termostater og rørsystemer

Skal boligen udstyres med nye radiatorer eller trænger de gamle til en omgang service? Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi oplever at gamle radiatorer slet ikke kan hamle op med de moderne radiatorer på markedet. Effektiviteten er helt i bund og derved kommer en markant højere varmeregning, da energien ikke udnyttes optimalt. Du kan som husejer lave en engangsinvestering i nye radiatorer og spare penge gennem lavere varmeregninger.

Ikke nok med at nutidens radiatorer har bedre energieffektivitet – de er også pæne og mindre i størrelsen. Moderne radiatorer giver dig større indretningsfrihed i boligen og samtidigt fås de i mange flotte designs.

Vi har det helt store udvalg af radiatorer og tilbehør såsom ventiler, termostater, returkoblinger og luftskruer. Tag gerne kontakt til os i forbindelse med dine overvejelser. Vi stiller nemlig gratis sparring rådighed, når du skal udpege dine nye radiatorer. Og det uanset om det skal være en radiator til badeværelset eller radiator eller stuen.

Nye termostater til radiatoren

Der er enorm stor forskel på nye termostater og dem med mere end 10 år på bagen. Den store forskel ligger i tiden på temperaturskiftet. Nutidens teknologi har også gjort det muligt at termostaten automatisk skruer ned når vinduet åbnes. Det lyder ikke af meget, men de økonomiske fordele er overraskende store når man undlader at fyre for gråspurvene. En ny termostat til dine radiatorer, kan nogle gange resultere i besparelser på helt op til 23% af din varmeregning. Det sker via bedre energiudnyttelse og en jævnere varmefordeling. Det er en energioptimering, som er relativ lige til og som kan have stor betydning for din boligs energiforbrug. Dog ville det også være fordelagtigt at se på nye radiatorer, når man overvejer en energioptimering af boligen.

Derudover er det vigtigt, at placeringerne af dine radiatorer er velovervejede, da de har positiv effekt på varmeregningen. Kontakt os gerne for sparring til korrekt placering af termostaterne i boligen.

Levering og installation af radiatorer

Vi leverer og installerer radiatorer i Hvidovre og omegn - herunder også Rødovre, Amager, Glostrup, Albertslund, Ishøj, Taastrup, Ballerup, Gentofte og Herlev.

Radiatorer har mange forskellige udseender. Står du for en udskiftning af radiatorerne i dit hjem, eller har du brug for anden sparring, er vi klar.

Kontakt os for at høre nærmere.