asset 8

Energioptimering af installationer i virksomheden


Installationer i virksomheden er typisk ensbetydende med et stort energiforbrug og store omkostninger. Derfor er det en god idé at forholde sig aktivt til virksomhedens energiforbrugende installationer, da der kan være rigtigt mange penge at spare. Vi erfarer at virsomheder kan spare helt op til 70% på det årlige energiforbrug gennem energioptimering. Det giver derfor god mening at få lavet en Energiscreening på virksomhedens installationer, så man sikrer sig høj energieffektivitet og en grøn profil.

Vi kan hjælpe jer med et energitjek, hvor vi gennemgår alle komponenter i jeres anlæg, samt inspicerer selve opbygningen af jeres anlæg og ud fra dette skriver vi en rapport med vores anbefalinger til at optimere anlæggets energiforbrug. Hos Bedre Energi Hvidovre - Primo VVS er vi eksperter i holdbare energiløsninger med høj energi-effektivitet.

Få det fulde overblik over energiøkonomien

I rapporten vil vi udpege de områder, hvor du vil opnå størst besparelse pr. investeret krone. Det gør det super nemt at overskue situationen og det giver et godt udgangspunkt.

Der findes også aktuelle tilskud, som du kan søge når du ønsker at energiforbedre virksomheden. Dette hjælper vi dig naturligvis også med. Kontakt os og hør mere herom.

Vi servicerer industrivirksomheder og erhverv i Hvidovre og omegn - herunder eksempelvis Rødovre, Amager, Glostrup, Albertslund, Ishøj, Taastrup, Ballerup, Gentofte og Herlev.

Kontakt os for at høre nærmere.