Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Janick Ryding

Energioptimering af køleanlæg til industri med Primo VVS

I en verden, hvor effektivitet og komfort er altafgørende, er det vigtigt for virksomheder at have pålidelige køleanlæg. Med Primo VVS’s ekspertise kan virksomheder sikre sig en effektiv og økonomisk køling.

asset 9e

Køleanlæg til kontor og industri

En af vores kernekompetencer er at levere køleanlæg til virksomheder. Et nyt eller renoveret køleanlæg kan markant forbedre indeklimaet for jeres medarbejdere. Vi hos Primo VVS i Gentofte leverer også køleanlæg til nye og større byggeprojekter i hele Danmark.

Bæredygtighed i fokus

Vi rådgiver altid vores kunder om, hvordan de kan implementere bæredygtige løsninger. Med et stærkt fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling arbejder vi aktivt for at bidrage til et bedre klima gennem vores løsninger.

Hos Primo VVS i Gentofte er vi dedikerede til at levere de bedste køleanlægsløsninger til erhvervslivet. Uanset dine behov, kan du stole på os for at levere kvalitetsarbejde hver gang.

Hele processen dækket

Vi står ved din side gennem hele processen – fra projektering, installation til service på det nye køleanlæg. Uanset om det er store eller små køleanlæg, som man ofte finder på kontorer eller i industrivirksomheder, har vi løsningen.

Mand fra Bedre Bad Primo VVS giver håden til en kvinde. De er kommet frem til en god aftale i fællesskab

Optimeret til dine behov

Hver virksomhed er unik, og det er deres kølebehov også. Vi sørger for at levere en køle- eller fryseløsning, der er skræddersyet til jeres specifikke behov og ønsker. Dette kan også føre til besparelser på driftsomkostningerne.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer