Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jannick Pedersen
Autoriseret VVS-installatør

Totalentrepriser til erhverv

Bedre Bad – Bedre Energi Gentofte varetager gerne hele jeres entreprise og står for rådgivningen samt projekthåndtering under en totalentreprise. Har man ingen erfaring indenfor byggebranchen, kan det være uoverskueligt selv at varetage hele processen. Vi står klar til at hjælpe jer med at realisere jeres nye projekter.

asset 13

Mange års erfaring med totalløsninger for erhverv

Hvis du står overfor ombygning af virksomhedens ejendom, kan du med fordel få rådgivning og hjælp til løsningen hos Primo VVS. Gennem totalløsninger skaber vi nye badeværelser, renoverer facader og gennemgribende renovering af hele ejendommen. Vi hjælper jer med den byggetekniske rådgivning samt koordinering af byggeprojektet. Under projektet har du fået tildelt en fast kontaktperson, der har overblikket over processen, økonomien og underentreprenører.

Med andre ord har vi altid overblikket, så du kan koncentrere dig om det, som din virksomhed står for.

Fordele ved Primo VVS til totalløsninger

 • Erfarne rådgivere med mange års erfaring
 • Fleksible løsninger
 • Ingen ærgerlige overraskelser eller økonomi der løber løbsk
 • Faste rammer for tid og pris
 • Vi står til ansvar for projektet
 • Høj kvalitet i det udførte arbejde
 • Et stærkt netværk af dygtige underentreprenører

Hos Primo VVS har vi stor ekspertise inden for badeværelser, energi, varme, køl, energioptimering og driftsoptimering. Vi sætter en ære i at levere trygge totalløsninger med høj kvalitet og god kundeservice.

En fast kontaktperson gennem hele forløbet

Når du vælger Primo VVS som samarbejdspartner til byggeprojektet får du tildelt en fast kontaktperson. Dette gøres, for at sikre overblikket over projektet og undgå at opgavefordelingen falder mellem to stole. Din faste kontakt vil håndtere byggeprocessen fra start til slut og vil altid stå til rådighed, hvis der opstår spørgsmål eller der ønskes ændringer undervejs. Kontaktpersonen sørger for at koordinere underentreprenører som håndværkeren og produktleverandøren, hvilket gør processen lettere og gnidningsfrit for dig som kunde. Du skal altså blot fortælle os, hvad der skal forbedres og hvornår det ønskes at gøres – så sørger vi for at udføre alt arbejdet.

Vores netværk af leverandører og fagmænd sikrer, at løsningen udføres i den bedste kvalitet, gode materialer og af medarbejdere der kan deres kram. Derudover er vi med den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi, hvor vi holder os opdateret med den nyeste viden og teknologier inden for VVS og energi.

2 sorte biler fra Bedre Bad Primo VVS holder på en parkeringsplads og er klar til at køre

Kontakt os for at mere om vores totalløsninger

Vil du vide mere om mulighederne med et totalentrepriseprojekt? Du skal være mere end velkommen til at give os et kald! Vi står klar til at svare på eventuelle spørgsmål og give gode råd med på vejen. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer