erhverv
Varmeløsninger og opvarming af erhverv

Hos Primo VVS tilbyder vi etablering og løbende vedligeholdelse af enhver varmeinstallation i jeres virksomhed. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på opgaven.

Varmecentraler

Varmecentralen er kernen i jeres VVS-installation. Vi renser kedler og optimerer driften. Vi tilbyder desuden fordelagtige serviceaftaler hvor der bliver udført en gennemgang af varmecentralen.

Varmepumpe

Varme fra en varmepumpe er mere økonomisk end olie og gas. Samtidigt er det en grøn energikilde. Skal jeres virksomhed eller privatbolig omstilles til en grønnere energikilde, og samtidig spare penge? Vi leverer anlæg i alle størrelser. Kontakt Bedre Energi i Hvidovre for et uforpligtende tilbud.

Gulvvarme

Godt ideklima opnås med gulvvarme. Gulvvarme er den bedste og mest økonomiske måde at varme et rum op på, da det fordeler varmen jævnt i et lokale. Vi udfører opbygningen i forskellige udlægningsmønstre efter energibehov.

Fjernvarme

Uanset størrelse og behov kan vi hjælpe med jeres nye fjernvarme anlæg. Vi dimensionerer, monterer og indregulerer. Samtidig udfører vi også service på ovennævnte og der kan desuden laves faste serviceaftaler så jeres nye eller gamle anlæg altid er i branchens bedste hænder.

Radiatorer

Radiatorer er den mest anvendte varmekilde. Billig at montere og effektiv. Skal I have udskiftet eller monteret nye står vi klar til at udfører opgaven.

Kontakt os for at høre nærmere.