Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jannick Pedersen
Autoriseret VVS-installatør

Effektive varmeløsninger til erhverv med Primo VVS

Når kulden bider, er det vigtigt at have en pålidelig varmeløsning, især i erhvervslivet. Hos Primo VVS forstår vi vigtigheden af at holde din virksomhed varm og kørende, uanset vejret udenfor.

Varmecentraler: Hjertet i VVS-installationen

Varmecentralen er kernen i vores VVS-installation. Hos os renser vi kedler og optimerer driften, så du får mest muligt ud af din varmeinstallation. Og med vores serviceaftaler sørger vi for, at din varmecentral altid er i topform.

Varmepumper: Grøn og økonomisk opvarmning

Hvis du overvejer en grønnere og mere økonomisk løsning, er varmepumper vejen frem. Ikke alene er de mere økonomiske end olie og gas, men de er også en bæredygtig energikilde. Uanset om det er til din virksomhed eller privatbolig, kan vi hjælpe med at levere og installere varmepumper i alle størrelser.

Gulvvarme: Jævn varme og godt indeklima

Intet slår følelsen af varme fødder på en kold dag. Med gulvvarme får du ikke kun denne luksus, men også en effektiv måde at varme rummet op på. Vi sørger for at udføre opbygningen korrekt, så du får den bedste varmefordeling i lokalet.

Fjernvarme: Effektiv opvarmning til større installationer

Uanset din virksomheds størrelse kan vi hjælpe med at installere og vedligeholde fjernvarmeanlæg. Vi sørger for alt fra dimensionering til indregulering, så du altid har den rette mængde varme, når du har brug for det.

Radiatorer: Enkel og effektiv opvarmning

Radiatorer er en klassiker, når det kommer til opvarmning. De er nemme at installere, økonomiske og effektive. Uanset om du skal have udskiftet gamle radiatorer eller installere nye, står vi klar til at hjælpe.

Hos Primo VVS i Gentofte er vi dedikerede til at levere de bedste varmeløsninger til erhvervslivet. Uanset dine behov, kan du stole på os for at levere kvalitetsarbejde hver gang.

 

 

 

 

 

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer