2 sorte biler fra Bedre Bad Primo VVS holder på en parkeringsplads og er klar til at køre

Bedre Bad – Bedre Energi Gentofte Primo VVS

Primo VVS – Bedre Bad – Bedre Energi Gentofte er en virksomhed, der tager klimaet alvorligt.
Vi rådgiver altid vores kunder – private, ejendomsselskaber og erhverv, i hvordan I kan implementere bæredygtige løsninger. Her har vi fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, så vi gennem vores arbejde kan bidrage til et bedre klima. Yderligere har vi, taget alle de mulige tiltag vi kan, for at holde vores firmas klimaaftryk på et minimalt niveau.

 

Vi værner om vores kunder og vores ansatte

Primo VVS er medlem af TEKNIQ. Ved vores medlemskab sikrer vi vores ansatte overenskomst, der er med til at optimere arbejdsmiljøet. Ydermere, inkluderer det at vores kunder er dækket af TEKNIQs garantiordning, der lyder:

”Får du medhold i en klage, du har indbragt for Ankenævnet for Tekniske Installationer, indtræder TEKNIQs Garantiordning. Ordningen dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms, hvis installatøren ikke opfylder kendelsen. Hvis installatøren indbringer sagen for domstolene og installatøren ikke opfylder dommen, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor den endelige dom foreligger. Garantiordningen dækker, når virksomheden er medlem af TEKNIQ på det tidspunkt, hvor klagen modtages i Ankenævnet.”

Jannick Pedersen og Janick Ryding
Primo VVS

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer