Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jannick Pedersen
Autoriseret VVS-installatør

Referencer

Hos Primo VVS er vi stolte af at have en lang liste af tilfredse kunder. Vores referencer viser vores dedikation til både kvalitet, transparent samarbejde og fremragende service.

Tilfredse kunder – vores bedste reklame

Når man arbejder inden for VVS-branchen, er tilfredse kunder det bedste bevis på godt håndværk. Vi er beærede over at have en række virksomheder og private kunder, der har oplevet fordelene ved at arbejde med Bedre Bad – Bedre Energi Primo VVS. Vores kompetencer og styrker skinner igennem i hvert projekt, vi tager os af.

 

 

 

Vil du være en del af vores referenceliste?

Hvis du overvejer at blive en del af vores voksende liste over tilfredse kunder, opfordrer vi dig til at kontakt os. Som kunde hos Primo VVS kan du forvente høj kvalitet, et transparent samarbejde og en service, der går ud over det sædvanlige. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt.

2 sorte biler fra Bedre Bad Primo VVS holder på en parkeringsplads og er klar til at køre

Primo VVS – Din lokale partner

Primo VVS er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi i Gentofte. Uanset om du har brug for hjælp inden for VVS, badeværelse, bryggers eller energi, står vi klar til at rådgive dig. Vi hjælper vores kunder – private, ejendomsselskaber og erhverv – med at implementere bæredygtige løsninger. Med fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling arbejder vi for at bidrage til et bedre klima.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os:

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

Tlf. 31 68 31 69
Mail: kontakt@primovvs.dk

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer