Har du spørgsmål omkring badtjek?
– kontakt mig i dag:

Janick Ryding

Gratis badtjek – En god start på et nyt badeværelse

Når du booker et Badtjek, så får du syn for sagen i forhold til de nyeste produkter på markedet og massere af nye fede features til dit badeværelse. Det sikrer dig en tryg løsning.

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  asset 12

  Få et uforpligtende badtjek

  “Hos Primo VVS – Bedre Bad i Gentofte er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst.”

  Uanset om du vil renovere dit gamle badeværelse, eller du vil starte forfra med et nyt, betaler det sig hurtigt at få lavet en gennemtænkt løsning, der tager højde for alt fra indretning og komfort til vaner og energiforbrug – især fordi badeværelset er et af husets dyreste rum at etablere eller ombygge.

  Ved booking at et gratis Badtjek kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov, og ud fra det fortæller vi dig om de forskellige muligheder for fx:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

  Med et gratis Badtjek kan du undgå dyre fejlinstallationer, eller at dit nye drømmebad alligevel ikke er indrettet rigtigt i forhold til familiens behov.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os:

  Tlf. 31 68 31 69
  Mail: kontakt@primovvs.dk

  Tlf. 31 68 31 69
  Mail: kontakt@primovvs.dk

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer