toilettet

Bestil nyt toilet med montering

 

Toiletter i unikke designs med moderne funktioner

Udvalget af toiletter hos Primo VVS til din bolig har aldrig været større! Alle ønsker det personlige badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Også toilettet skal naturligvis designmæssigt passe ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk. Hos Primo VVS - Bedre Bad i Hvidovre giver vi dig valgmulighederne: Vi har det helt brede program linet op til dig.

Vi har monteret toiletter i mange år, og herigennem har vi fået stor forståelse for de forskellige typer af toiletter. Det gælder både de klassiske toiletter, som blot har en skyllefunktion og de moderne toiletter med forskellige vandbesparende og hygiejne funktioner. Med et vandbesparende toilet kan du potentielt formindske dit vandforbrug markant, og derved reducere din årlige vandregning.

Stående eller væghængt toilet?

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?
Hos os kan du få rådgivning om de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

Køb nyt toilet online

Vores webshop rummer et stort udvalg af toiletter og tilbehør såsom toiletsæder og cisterner. Gå til webshop her.

Når du vælger Primo VVS i Hvidovre som leverandør, så sørger vi for hurtig levering og montering af din toilet-løsning, vel at mærke uden ekstraomkostninger.

Toilettet har fået udvidede funktioner

Hos Primo VVS kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.

  • Vandsparefunktion
    Toilettet er udført med et højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt
  • Berøringsfri skyl
    Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret
  • Dusch funktion
    Med de nye dusch toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Med et dusch toilet installeret vil dit toiletbesøg afsluttes ved at den indbyggede duschfunktion - med lunt vand - nænsomt rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir.

Bemærk at prisen på et toilet hos os, er inklusive leveringen!

Bestil nyt toilet og alt inklusivt

Vi arbejder nemlig med konceptet totalløsninger, hvor vi altså står for alle praktiske opgaver i forbindelse med projektudførelsen. Først og fremmest sikrer vi levarationen af et kvalitetstoilet, som vi herefter monterer håndværksmæssigt korrekt. Vi sikrer koordineringen mellem de nødvendige håndværkere, og sikrer dig den mest effektive arbejdsproces. Efter toilettet er monteret, sørger vi for en grundig oprydning og vi forlader ikke projektet igen, før toilettet er klar til brug!

Det betyder at du blot kan læne dig tilbage i stolen, og fokusere på dine andre daglige opgaver. Du kan trygt overlade projektet til os, da vi garanterer kvalitetsarbejde. Derfor er fordelene ved at handle med Bedre Bad – Bedre Energi Hvidovre, at vi ordner løsningen fuldstændigt, og at prisen er inklusive alle ekstra omkostninger.

Du skal ikke stå og selv bøvle med arbejdet selv – Kontakt os på tlf. 31 68 31 69.

Reparation af toilet og stoppet afløb

Udover opgaver, såsom at installere og servicere toiletter for vores private og erhvervskunder, så tilbyder vi selvfølgelig også basale VVS-opgaver. Derfor skal du bare kontakte os, hvis du har et toilet som løber eller et stoppet afløb. Et rindende toilet skal gerne fikses i en fart, da det på lang sigt kan koste dig betydelige summer. Et rindende toilet spilder nemlig det dyrebare vand, og derfor bliver din samlede vandregning hurtigt 10.000 kr. højere end nødvendigt, hvilket er en unødvendig ekstra omkostning.

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en GARANTI og forsikring.

Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen inklusive montering.

 

Kontakt os for at høre nærmere.